Senin, 05 September 2011

Bakmi Nyemek

Piye cah kabarmu? wis suwe aku rak nulis blog meneh.
Ora amargo aku rak ono bahan, ning goro2 kakean acara dadi ra sempet wae.
Aku kangeeeeeen *ngambung laptop*
Ahhhh, pirang ndino iki, atiku rodo cemek2 koyo bakmi. Padahal ra kodanan ora kepanasen.
Nek uwong2 biasa nyebute "galau"
Opo kuwi galau???
Cobo takono karo @RadioGalauFM
moga2, aku gek ndang mari yo, dongakno caaah :')

bay ndhe wey, aku dadi kelingan panganan iki,
aku nemu neng Bandung,
tombo kangen
bakmi Nyemek
@Bakmi Jogja Bengawan - Jl Riau No.183 ,Taman Pramuka-Bandung
17K buat sepiring bakmi ini
Nyemek adalah suatu kondisi mie, bukan goreng tp bukan rebus
atau cemek2 alias becek , ahhh kuahnya dikit gitu loh maksudnya :)
Rasanya enak, masakny pake areng, mirip kaya di Jogja.
Ditempat ini kita jg bisa dapet teh ginastel dan karak (kerupuk gendar) asli Jawa Tengah

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Pages